Byt B

199,7 metrový byt – největší z nabízených. V bytě je umístěna  designová koupelna. Unikátní působení historického krovu podtrhuje pohledové uplatnění jeho původních barokních částí, tzv. „Ondřejských křížů“

Byt B

Žít v srdci Starého Města a bydlet v designovém bytě s barokními prvky je na českém realitním trhu naprostý unikát. Velkorysý podkrovní byt s otevřenými dispozicemi k prodeji v domě u Krkavců je určen pro náročné majitele, kteří ctí genia loci a touží po absolutní výjimečnosti.

Nový podkrovní byt velikosti 199,7 m2 dokonale propojuje historii a moderní trendy v bydlení. Díky původnímu baroknímu krovu jsou v bytě k prodeji využity tzv. „Ondřejské kříže“ a vy si můžete užívat atmosféru baroka stejně intenzivně jako špičkový design 21. století. Otevřené dispozice bytu propojuje prostorná hala a celému bytu dominuje galerie se skleněným schodištěm a velkorysý obytný prostor s moderní kuchyní. Naprosté soukromí vám v bytě k prodeji nabízí elegantní ložnice, designová koupelna, kterou doplňuje toaleta pro hosty a 2 komory. Dřevěné podlahy, velkoformátové dlažby, luxusní vybavení koupelen i toalet a neotřelé výhledy na Staré Město jsou nezbytným doplňkem tohoto exkluzivního bytu k prodeji.

Nechte se okouzlit místem, kde souzní magická atmosféra historického místa s moderní architekturou i designovými trendy. Žijte obklopeni historií, nejlepšími službami a atmosférou Staré Prahy, která bude vaší nekonečnou inspirací.

Plocha bytu: 199,7 m2

Cena: 29.500.000,- Kč
bez DPH

Dispozice

Základní informace

Plocha bytu: 199,7 m2

Dispozice

Hala 34,3 m2
WC 2,4 m2
Obytný prostor 78,2 m2
Koupelna 17,3 m2
Ložnice 35,1 m2
Komora 8,5 m2
Komora 5,5 m2
Galerie 18,4 m2

Vybavenost

Cena zahrnuje veškeré stavební úpravy, rozvody a vybavení – vše ve vysokém standardu. Dřevěné podlahy, skleněné schodiště včetně galerie, domovní i vnitřní dveře, vybavení koupelny i toalet, kombinovaný kotel, prostě vše, abyste se mohli okamžitě nastěhovat a spokojeně užívat výjimečnost tohoto bytu. (Kuchyňská linka není součástí ceny).

Užitná plocha bez galerie
158,8 m2

Galerie

Byt A

Podlahová plocha: 159,5 m2

Detail

Byt B

Podlahová plocha: 199,7 m2

Detail

Byt C

Podlahová plocha: 141,9 m2

Detail

Byt D

Podlahová plocha: 71,1 m2

Detail

Byt E

Podlahová plocha: 102,6 m2

Detail

Byt F

Podlahová plocha: 169 m2

Detail